Skefdeluxe x 2kwadraat

stronger together

01Skefdeluxe x 2kwadraat

Als content-creator (foto/video) werk ik als designer samen met reclamebureau 2kwadraat. Elk merk heeft een verhaal dat gehoord, gezien en gevoelt moet worden. Diep graven en op zoek gaan naar je bestaansrecht is onze missie. Goede content is uitermate belangrijk om je doelgroep te bereiken. Wij maken fans van jouw merk. Durf je het aan? Maak je merk uniek!

vrijblijvend gesprek? klik

02WHY? HOW? WHAT?

Die vragen zijn voor elke organisatie, groot, klein of middelgroot, van belang om beantwoord te worden. Ben je een beginnend bedrijf of een groeiende multinational? Met de juiste inspiratie in je verhaal stel je een duidelijk kader. En kan je mensen zowel binnen als buiten je bedrijf inspireren. Dit leidt dan tot het gewenste gedrag naar je merk. Zo creëer je als merk de betrokkenheid, motivatie, trots en loyaliteit om als merkt te kunnen versterken.

 

03WHY

Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van je merk. Wij zorgen er voor dat je merk op ieder gewenst raakvlak tussen consument en merk optimaal wordt beleefd.  Door het realiseren van een passende merkbeleving zorgen we ervoor dat de gewenste emotie opgewerkt wordt bij de helden van jouw verhaal.

start je sessie hier

04Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaalbeleving.  Met onze branding expertises geven we body and soul aan je merk. We zorgen dat het een stem heeft, zetten het mooi in de picture en bouwen er een boeiende story rond. We geven leven aan een sterk merk door uniformiteit in look and feel te realiseren.

05Brandbooks

Een brandbook is een persoonlijk boek. Het geeft de merkidentiteit weer en heeft strikte richtlijnen om de merkidentiteit over te brengen aan de consument. De digitale en fysieke raakvlakken tussen consument en merk dienen hetzelfde verhaal te vertellen en dezelfde gewenste emotie op te wekken.

06Storytelling

2kwadraat x skefdeluxe realiseren en postitioneren merken vanuit hun eigen overtuiging. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van jouw merk. We zorgen ervoor dat de gewenste emotie bij de consument opgewekt wordt tijdens aanrakingen met jouw merk.

www.2kwadraat.nl