SAKKO Groep Bergen op Zoom – Fotografie bedrijfsmagazine

SAKKO Groep Bergen op Zoom – Fotografie bedrijfsmagazine

Fotografie met een scherp oog voor details en afwerking. Wij gaan voor het beste resultaat!

De bedrijfscultuur in beeld brengen

Met sfeerfotografie kunnen we de essentie van het bedrijf tot uiting laten komen. We kijken samen wat voor beelden het beste aansluiten op de organisatie en hoe we de kernwaarden het mooist kunnen belichten. De cultuur brengen we in beeld door het kantoor, werkbesprekingen, overlegmomenten en lunch- en koffiepauzes te fotograferen. Dit uit zich in hét ideale visitekaartje van de organisatie.

Portretfotografie van het personeel

Niet alleen je website, maar ook presentaties en LinkedIn profielen krijgen letterlijk en figuurlijk een gezicht met goede portretfoto’s. Dat wordt door (potentiële) klanten & contacten als prettig beschouwd. Het is dus waardevol om de professionals achter het bedrijf te laten zien. We komen met onze mobiele fotostudio bij jou op locatie. Tijdens de fotografie sessie geven we professionele begeleiding en aanwijzingen wat betreft houding en uitstraling. Alle beelden worden na-bewerkt om de foto’s goed tot hun recht te laten komen.

Fotografie voor magazines

Mijn foto’s, zijn eigenlijk pagina’s in een tijdschrift

Foto’s voor tijdschriften of andere publicaties die het verhaal versterken. Daar werken we graag aan mee. Professioneel en passend bij de inhoud, opmaak en stijl van jullie artikel of magazine. Creatief en binnen de deadline.

Sprekende beelden voor een pakkend verhaal

Wij bieden professionele fotografie met oog voor détail, kleur, belichting en kwaliteit. Wij hebben als fotograaf meer dan 15 jaar ervaring in het fotograferen van producten, portretten, food, architectuur, evenementen, enz.
Fotoshoots voor bedrijven, magazines, tijdschriften. Wij belichten de zaak nét iets anders.
Vraag vrijblijvend een prijsvoorstel voor uw project.

Neem contact op voor een gratis gesprek!