2023-03 Brandmovie – Palletbedrijf van der Pol B.V.

2023-03 Brandmovie – Palletbedrijf van der Pol B.V.

50 jaar jubileum “Palletbedrijf van der Pol B.V.” (1973 – 2023)

Palletbedrijf van der Pol B.V. is een familiebedrijf dat zich hoofdzakelijk bezighoudt met het produceren van houten pallets en kisten. Er zijn in totaal 16 vaste werknemers in dienst. De bedrijfsoppervlakte is 20.000 m2, waarvan 3.000 m2 productieloods en 1.000 m2 overkapping voor gereed product. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van houten pallets en kisten. De jaarproductie bedraagt ongeveer 650.000 pallets en 35.000 kisten, waarvan ± 20.000 stuks kisten bestemd zijn voor de aardappelverwerkende industrie.

Een bedrijfsfilm krijgt kracht door storytelling!

Waarom blijft geschiedenis beter hangen dan algebra? Waarom snappen kleine kinderen een wijze les beter als je er een beeldende uitleg omheen bedenkt? Simpel, vanwege de kracht van storytelling. Als je een verhaal vertelt, ziet de luisteraar meteen de situatie voor zich en legt hij verbanden. Je hebt een begin, midden en eind, die elkaar logisch opvolgen en daardoor makkelijk te onthouden zijn. Als je verhaal daarnaast ook nog eens herkenbare personages, problemen en emoties bevat, kan het de ontvanger ook nog eens echt raken. Allemaal dingen waaraan een ideale bedrijfsvideo zou moeten voldoen. Al deze elementen vind je terug in deze brandmovie van Palletbedrijf van der Pol B.V. Deze video is ter ere van het 50 jaar jubileum. 1973 – 2023

Bekijk de brandmovie hier!

Brandfilm of brandmovie laten maken?

Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van jouw bedrijf en laat doorgaans zien wie je bent en wat je doet. In tegenstelling tot een bedrijfsvideo, laat een brandfilm meer zien waarom je iets doet. Een brandfilm is dan ook hét product waarmee jij je merk kunt laten leven bij je doelgroep en tot de kern kan komen van de identiteit van jouw merk. Een brandfilm bevat doorgaans:

  • Storytelling over jouw bedrijf of merk
  • Highlights waar jij je écht mee onderscheid ten opzichte van de rest
  • Een verhalend karakter met diepgang
  • Duidelijke te behalen doelstellingen met jouw brandfilm

Bedrijfsfilm laten maken van topniveau? Neem contact op met ons!