2023-07 Logo Animaties

2023-07 Logo Animaties

Val op met jouw
unieke logo animatie

Statische logo’s zijn niet meer van deze tijd. Laat een logo animatie maken en til de merkidentiteit van jouw bedrijf direct naar een hoger level!

Logo animatie maken

Door de populariteit van online video’s zijn logo animaties bijna onmisbaar geworden. Heeft u bijvoorbeeld een mooie bedrijfsfilm klaarstaan voor uw website? Of bent u misschien van plan meer videocontent op social media te plaatsen? Zorgt dan voor een originele, opvallende en op maat gemaakte logo animatie. Want alleen een afbeelding van uw logo zorgt vaak voor een stijlbreuk en komt al gauw amateuristisch over op uw doelgroep.

Logo animatie laten maken

Met de logo animatie kunnen we letterlijk alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een simpele, zakelijke of een juist heel opvallende animatie. In het voortraject gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij enkele schetsen gaan maken. Want alleen u weet wat goed bij uw merk of bedrijf past.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een bepaald ontwerp gaan wij aan de slag met de animatie. Het animeren zal dan vervolgens enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heeft u nog twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een (eventuele) derde ronde niet onmogelijk.

Logo animatie kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een logo animatie laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

Logo animatie voorbeelden