2023-05 Van Vugt Bouwrealisatie website, fotografie, logo en busbestickering

2023-05 Van Vugt Bouwrealisatie website, fotografie, logo en busbestickering

Lancering van nieuwe website!

Bekijk de website hier www.vanvugtbouwrealisatie.nl

Een website die niet alleen goed vindbaar is binnen Google maar die ook nog eens zeer makkelijk zelf te beheren is? Dan is een website met Elementor Pro de perfecte oplossing voor u. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface voegt u zelf eenvoudig content toe aan uw nieuwe website. Zelfs kleine website aanpassingen kunt u dankzij Elementor Pro eenvoudig zelf uitvoeren. Elementor Pro bevat namelijk een zeer handige drag en drop functie waardoor u zonder enige kennis van codering zelf eenvoudig aanpassingen doorvoert. Alle websites worden 100% op maat voor u gemaakt.

Zo ook de website van Van Vugt Bouwrealisatie,

deze hebben we gebouwd in WordPress met Elementor Pro.

Elementor website laten maken op maat? Wat kost een website met Elementor Pro?

De investering voor uw nieuwe website is afhankelijk van de omvang en de functionaliteiten die de website zal bevatten. Uw nieuwe website wordt compleet opgeleverd en is geschikt voor alle apparaten. Dankzij de krachtige combinatie met Elementor Pro is de website eenvoudig door uzelf te beheren.

Wilt u snel een prijs weten? Bel ons of stuur een email naar info@skefdeluxe.eu liefst met al uw wensen & vragen een terugbelverzoek kan natuurlijk ook. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in, wij kijken graag met u mee. Ons kantoor is gelegen in Roosendaal. Wij kijken ernaar uit om kennis met u te maken!

Complete projectfotografie en video onder één dak!

Voor van Vugt Bouwrealisatie hebben we verschillende projecten op de foto gezet.

Bij ieder project vragen wij ons zich af hoe de wereld er uit ziet door de ogen van de opdrachtgever, maar ook van de doelgroep. Met een vol arsenaal aan lenzen, camera’s, statieven en een doos die uitpuilt van de creatieve ideeën gaan we voor jouw organisatie aan de slag. Praten over je werk is niet meer nodig, wanneer je jouw klanten en leads gewoon een link kunt sturen met je meest prestigieuze projecten. Gefotografeerd door een project- en architectuurfotograaf natuurlijk, die weet op welke details gelet moeten worden.

De uitstraling van jouw merk

Van Vugt Bouwrealisatie Huisstijl

Alle communicatiemiddelen van je merk perfect in lijn. Passend bij jouw verhaal. Expressief of verfijnd? Voordelig of juist exclusief? Jouw verhaal bepaalt het design van de huisstijl. De huisstijl heeft grote invloed op hoe je klanten naar je merk of product kijken.

Soms wil je je merk volledig vanaf de basis opbouwen. Met onze creatieve sessie gaan we je beter leren kennen. Je gaat dan ook aan de slag met bijvoorbeeld je kernwaarden en waardestrategie. In andere gevallen heb je dit fundament al goed staan, maar zit de uitdaging hem vooral in de vertaalslag. Dan volstaat een opfrissing van de huisstijl. We gaan dan aan de slag met onder andere vorm, kleur, typografie, en beeld. We creëren een passende uitstraling; een huisstijl die nieuwe energie aan je bedrijf geeft!

Voor Wesley van Vugt hebben we de complete huisstijl ontworpen. Van logo tot briefpapier en ook de bestickering voor zijn bus.

Interesse in een nieuwe huisstijl en branding?
Neem dan contact met ons op!