2022-11 Brandmovie Le Châlet Kids

2022-11 Brandmovie Le Châlet Kids

OVER HET KLEDINGMERK

We kennen allemaal wel dat gevoel wel dat je krijgt in de bergen, de vrijheid, de frisse energie van de lucht en de rustige natuur. Het zonnetje dat door de bomen komt. Gezellig met familie aan de warme chocomel voor de open haard, het maken van herinneringen. Je kinderen zien opgroeien en genieten van de momenten dat ze nog kind mogen zijn en de wereld aan hun voeten hebben liggen, allemaal vanuit het authentieke Châlet.

WELL DRESSED – THE WORLD AT YOUR FEET

Vertel jouw verhaal in een unieke brandmovie

“Jouw merk is uniek. Met een brandmovie laat je zien waarom.”

In een brandmovie stel je jezelf een aantal serieuze vragen. Wie zijn we, waar staan we voor en waarom doen we eigenlijk wat we doen? Wat maakt ons uniek, wat zijn onze USP’s? Een brandmovie geeft visueel antwoord op deze vragen. Niet door zich informatief te uiten zoals een bedrijfsfilm, maar om de emotie op te zoeken. Je brandmovie moet een gevoel te weeg brengen, een emotie oproepen. Pas dan is de video geslaagd.

Onderscheid je merk en speel in op een gevoel

Jezelf onderscheiden is nog nooit zo belangrijk geweest. Het wereld wijde web draait overuren en iedereen probeert zijn plekje op het web te bemachtigen. Maar hoe onderscheid je jezelf nu van je concurrentie? Emotie. Door emotie op te roepen bij je doelgroep zorg je ervoor dat jouw content wel in het geheugen blijft zitten. De kans is groot dat jou concurrentie puur verkoopmatig en informatieve content aanbied. Laat jij het nou net even anders doen. Een brandmovie is het ideale medium om een stukje humor, drama, blijdschap of verdriet te verwerken. Door bepaalde kleuren en shots te combineren met de juiste geluidseffecten en muziek krijgt jouw brandmovie echt een uniek karakter.

Brandmovie Le Châlet Kids – Bekijk hem hier!

Storyteller: Dominique van der Poel – 2022 Le Châlet Kids

Video & Edit: Jeffrey Scheffers – 2022 Skefdeluxe Insight Media