2023-01 Lancering website DM Letselschade

2023-01 Lancering website DM Letselschade

Website laten maken?

Wij bouwen professionele websites die jou onderscheiden van de rest. We zitten hier met een stel vakidioten die verslaafd zijn aan websites!

WordPress website met Elementor Pro!

In dit digitale tijdperk kun je niet zonder eigen website. Een mooie en moderne website is de eerste indruk waar potentiële klanten je op beoordelen. Of je nu een complete digitale business wilt starten of alleen een online visitekaartje met een persoonlijke uitstraling nodig hebt: een professionele website die bezoekers aanspreekt is onmisbaar. Maar websites bouwen is een vak apart. En daar komen wij om de hoek kijken: de WordPress specialisten van DoubleWeb, die samen met jou je droomwebsite vormgeven en deze vervolgens daadwerkelijk realiseren.

Onze webdevelopers zetten de website in elkaar in het wereldwijd veelgebruikte contentmanagementsysteem WordPress. Dit CMS is heel gebruiksvriendelijk en wordt regelmatig geüpdatet. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kun je, ook als je minder digitale ervaring hebt, heel eenvoudig je website zelf onderhouden. Bovendien zijn er door de populariteit van het systeem veel plugins beschikbaar. Daarmee kunnen we precies die functionaliteiten inbouwen die jouw website nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld een webshop opzetten? Dan ontwikkelen wij een mooie WooCommerce webshop voor je.

Elementor Pro!

Met ons team van designers, developers en marketeers ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar websites. We zorgen ervoor dat je website van alle markten thuis is: op maat ontwikkeld, goed vindbaar en met een duidelijk verhaal. We doen dit met techniek die voorbereid is op veranderingen in de toekomst. Wij maken WordPress websites met Elementor Pro. De mogelijkheden zijn zo goed als grenzeloos en hierdoor kunnen we echt een website bouwen die volledig bij jullie past!

DM Letselschade Bergen op Zoom websiteNieuwsgierig naar de website die vandaag online is gegaan?
Neem gerust een kijkje:


www.dm-letselschade.nl

Opdrachtgever:
DM Letselschade

Realisatie:
Skefdeluxe | Insight Media Roosendaal – Bergen op Zoom
Jeffrey Scheffers (website, huisstijl en fotografie)
Bram Strijker (website, huisstijl)
Danny Windsant (branding/corporate story)