Wedding video’s

Herbeleef je bruiloft!

Uw mooiste dag vastleggen op video

Met een film van jullie bruiloft beleef je jullie mooiste dag opnieuw en opnieuw. De sfeer, de speeches, alle emoties komen voorbij. Willen jullie je mooiste dag vast laten leggen in een prachtige trouwvideo?

Het is iets tastbaars na je bruiloft

Er blijft uiteindelijk weinig over na je bruiloft. Uiteraard heb je de foto’s, de trouwjurk en de ringen, maar helaas is er verder niet veel meer over van de mooiste dag uit je leven. Daarom is een videograaf op je bruiloft naast de fotograaf een goede investering en is een trouwfilm een mooie tastbare herinnering waar je keer op keer van kunt genieten !

Een mooi cadeau voor wie er niet was

Niet iedereen kan helaas bij jullie bruiloft zijn Terwijl je die er natuurlijk wel graag bij had gehad. Voor deze dierbare is een trouwvideo natuurlijk een prachtig cadeau waarmee ze er toch een beetje bij kunnen zijn. Door de mooie manier waarop wij de trouwfilm vastleggen zullen ze het zeker niet droog kunnen houden!

Herbeleef je bruiloft

 

Een trouwvideo is veel levendiger dan een foto. Want zeg nou zelf je herinnert je bruiloft toch ook niet in stilstaande beelden? Met een videograaf op jullie bruiloft kunnen jullie je hele bruiloft van begin tot eind herbeleven zoals jullie het écht hebben meegemaakt!

 

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek

Bekijk hieronder mijn portfolio

Om privacy redenen staan vele andere video’s niet openbaar. Bij een persoonlijk gesprek kan ik jullie deze uiteraard wel laten zien.
Sorry, no posts matched your criteria.

’’ De liefde van je leven heeft ja gezegd! Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Op zoek naar schitterende bruidsmode? Bij Santerello ben je hiervoor zéker aan het juiste adres. ’’

Santerello Bruidsmode - de trouwbeleving in Breda!

’’ Als videograaf werk ik samen met een aantal fotografen. Wij zijn perfect op elkaar ingespeeld en wij zorgen voor een storytelling verhaal in zowel foto als video ’’

Iris Photoshoots - Fotograaf