Skefdeluxe Insight Drone videografie fotografie
Ben jij op zoek naar een professioneel drone piloot waar flexibiliteit & kwaliteit hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij zijn gecertificeerd, hierdoor kunnen wij bijna overal vliegen!

Drone videobeelden verwerken in bedrijfsvideo of commercial

Breng je bedrijf doeltreffend en indrukwekkend in beeld door een drone video te laten maken. De dronebeelden geven een unieke kijk op jouw bedrijf. De dronebeelden kunnen we gebruiken en verwerken in de totale bedrijfsvideo of brandmovie. De combinatie van normale beelden en dronebeelden in een bedrijfsvideo geven een uniek beeld!

Neem contact op
Naamloos-1

DJI Mavic Air 2

De DJI Mavic Air 2 Fly More Combo is een compacte maar krachtige drone, uitgerust met een 48 megapixel camera en 1/2″ CMOS sensor met Quad Bayer technologie. Met de DJI Mavic Air 2 Fly More Combo kan je op een volle batterij maar liefst 34 minuten vliegen. Video’s schiet je in 4K (3840×2160) met maximaal 60 frames per seconde. Extreme slow motion beelden, met maar liefst 240 frames per seconde, schiet je in Full HD (1920×1080).

Impressie video

Onze drones

Wij beschikken over 2 stuks drones, de DJI Mavic Air 2 en de DJI Avata FPV drone

DJI Avata FPV Drone

DJI Avata is een cinewhoop drone die uw luchtopnames echt naar een hoger niveau tilt. Met deze drone is vrijwel alles mogelijk – vliegen in kleine ruimtes en door kleine openingen, laag bij de grond – alles wat een normale DJI drone niet kon kan deze Avata wel!

Met de DJI Avata FPV Drone film je veilig stabiele, ultrabrede 4K-gestabiliseerde video binnen of buiten of in en rond objecten. De Avata is een drone van palmformaat en alle vier de propellers worden beschermd met een bevestigde beschermer. Dit maakt close-up filmen binnenshuis, in de buurt van mensen en door kleine openingen mogelijk zonder risico op schade of letsel aan mensen en eigendommen.

Impressie video

Wij zijn gecertificeerd, hierdoor kunnen wij bijna overal vliegen!

Drone video laten maken?

Heb je een vraag of wil je iets anders bespreken? Skefdeluxe Insight Media is een full-service videobedrijf, ons team van gecertificeerde drone piloten maakt unieke beelden afgestemd op jouw wensen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Contactformulier