Magazine laten maken? Sakko Groep ging u voor!

Magazine laten maken? Sakko Groep ging u voor!

Bedrijfsmagazine op maat

Voor 𝗦𝗮𝗸𝗸𝗼 𝗚𝗿𝗼𝗲𝗽 hebben we het nieuwste magazine gemaakt! Een mooi traject wat we samen met Lieke van VersVoer hebben opgepakt. Van het concept / format-ontwikkeling tot de content creatie / interviews, projectmanagement, fotografie en ontwerp. Een mooi eindresultaat en leuke samenwerking waar de klant (en ook wij!) heel blij mee zijn.

Alle deelnemingen in één magazine

De Sakko Groep heeft inmiddels 10 deelnemingen, zoals Sakko Retail, Orange Charging, Orange Cabins & Rental Group, A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek en Does Transportkoeling en richt zich met deze activiteiten op de segmenten Energie, Tijdelijke kantoor- en woonruimte, Mobiliteit en Certificering.

Sakko Groep; een betrouwbare leverancier van hoogwaardige brandstoffen in Retail en B2B. Ook voor nieuwe producten en nieuwe markten, want nooit eerder veranderde wereld van mobiliteit en energie zó snel als op dit moment. Niet voor niets krijgt elektrisch laden een steeds belangrijkere rol in het totaalplaatje van Sakko, Orange Charging en Efinance Belgium, maar ook bij DOES Transportkoeling en Smartbox. En sluit HOF Kabelfabriek daar weer mooi op aan met haar productportfolio. Verder is Orange Cabins & Rental – Dit is Plek ook een onmisbaar onderdeel van de groep: mobiliteit en flexibiliteit in wonen en werken wordt steeds relevanter. Energie, mobiliteit en unitbouw: dát is wat de groep aan elkaar verbindt. Op deze manier kunnen ze hun klanten, over dit brede spectrum heel veel bieden vanuit een transparant, gezond en ambitieus bedrijf.

Zo bouwen ze samen aan de wereld van morgen. 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝘇𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆! 𝗯𝘂𝗶𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄!

Krijg nieuwe klanten door het inzetten van een magazine

De attentieduur van een magazine ligt velen malen hoger dan die van een direct mail en is qua levensduur vergelijkbaar met een relatiegeschenk. Deze blijft namelijk gemiddeld 8 maanden bewaard. In de 25 minuten die je doelgroep bezig is met het lezen van het magazine gebeurt er een hoop in hun brein. Zo wordt de duur van de klantenreis versneld en gaat 50% van de lezers over tot actie na het lezen van het magazine. Deze actie varieert van het volgen van het bedrijf op social media tot daadwerkelijk contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Magazine laten maken? Van concept tot realisatie door Skefdeluxe Insight Media

Jij als hoofdredacteur op de grote stoel, onze merkstrateeg en designers die jouw ideeën tot leven wekken. Wil je je lezers prikkelen, online communicatie versterken met offline middelen? Versterk je merk met een magazine. Onze designers bijten zich vast in de materie van jouw organisatie – zodat ze tot in de kern je boodschap begrijpen. Ze stellen vragen, onderzoeken, en graven nóg dieper.

We werken vanuit de inhoud, begrijpen deze en leggen de link met je merk. Hierdoor vertalen we jouw hersenspinsels tot een magazine die aansluit op jouw merk en identiteit. Maak je merk opMERKelijk met een eigen magazine.

Zo pakken we het aan

Briefing

Onderzoek

Concept

Tekstschrijver + interviews

Ontwerp

Fotografie

Technische realisatie

Oplevering

Op het gebied van magazines kunnen we onder andere het volgende betekenen:

Bedrijfsmagazines

Product-magazines

Personeelsmagazines

Magazines met onderzoeken binnen de branche

Commerciële magazines

Editorials

Jubileum-edities

Innovatie-magazines

Jaarverslagen Jouw merk wordt ons merk, van hulpvraag tot realisatie.

Benieuwd hoe we jouw merk samen versterken door een magazine?