Branding

Met onze branding expertises geven we body and soul aan je merk

Branding van je merk

Wie ben je? Als merk, als organisatie? Met branding duiken we in de kern van jouw organisatie. We brengen jouw karakter, missie en visie in kaart, dat noemen we merkidentiteit. Vervolgens leggen de basis voor communicatie met een krachtige merkstrategie of een online strategie.

Online je merk laten stralen

Met een online brand strategie ga je bepalen hoe jouw merk online gaat uitblinken. En de online kanalen zijn ontzettend divers: van social media, tot bannering of een goede website of webshop. En dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Samen kijken we naar wat jij online wilt gaan bereiken en vooral hoe je jouw doelen kunt gaan realiseren.

Merkidentiteit

Het DNA van jouw merk noemen we ook wel de merkidentiteit. Merkidentiteit is iets heel persoonlijks en daarom uniek. Niemand is hetzelfde. Met een sterke merkidentiteit kan je doelgroepen met jouw merk verbinden en je merk succesvol positioneren in de markt.

Rebranding

Is jouw merk toe aan rebranding? Een merk ontstaat, groeit en verandert. Met een nieuwe frisse uitstraling en/of een aangescherpte positionering kan je jouw merk weer opnieuw in de markt zetten, onderscheidend maken van concurrenten en laten aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Portfolio Branding

Logo Animaties

Branding

Impak

Branding

AgroCentrum

Branding

DM Letselschade

Branding

Me-Time

Branding

De Dooij Tuin- en landschapsontwerp B.V.

Branding

Yellow Connecting

Branding

Arpafly

Branding

Intens Pilates

Branding

Het Haar Ministerie

Branding

Eurohek

Branding

HOF Kabelfabriek

Branding

Orange Charging

Branding

ChargeNow

Branding

Van Vugt Bouwrealisatie

Branding

Wat we doen voor je

Met de juiste branding maak je van je merk een totaalbeleving.  Met onze branding expertises geven we body and soul aan je merk. We zorgen dat het een stem heeft, zetten het mooi in de picture en bouwen er een boeiende story rond. We geven leven aan een sterk merk door uniformiteit in look and feel te realiseren.

Storytelling

Skefdeluxe Insight Media realiseert en positioneert merken vanuit hun eigen overtuiging. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van jouw merk. We zorgen ervoor dat de gewenste emotie bij de consument opgewekt wordt tijdens aanrakingen met jouw merk.

Creatieve Sessie 0
Corporate Story van je bedrijf 0
Brandbooks 0
Grafische Vormgeving 0
Huisstijl 0
Logo ontwerp 0
Styleguides 0

WHY, HOW, WHAT

Why:

Waarom doe je dit werk? Is dit waarin jij gelooft? Dit moet de drijfveer van jouw bedrijf zijn. Doe je het voor meer omzet? Besef je dan dat omzet geen doel is, maar een resultaat van jouw doel.

How:

Hoe ga jij jouw doel halen? Dit wordt hetgeen wat jou onderscheidt van de anderen. Jouw USP. Uit de ‘How’ komt een strategie voort.

What:

Ten slotte, wat ga je doen? Wat wordt er gedaan om je doel te behalen? Met welk product of welke dienst gaat je bedrijf dit doen? En wat is het resultaat?

Deze volgorde van Why, How, What houden we bewust aan. Een veel voorkomende fout is om van buiten naar binnen te beredeneren. Dit kan wel, maar de kans is groot dat je op lange termijn alsnog wordt ingehaald door de concurrentie die wél een drijfveer heeft. Je begint daarom altijd vanuit de kern van jouw bedrijf, oftewel de Why. Het voordeel van deze werkwijze is dat je met meer energie te werk gaat en dat je potentiële klanten overtuigt met je purpose in plaats van je product.

start je sessie hier